Over ons

Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Lelystad

Is uw dak beschadigd? Mogelijk heeft u last van een lekkage, waardoor water uw huis binnenkomt. Wij staan klaar om u te helpen!

Een dak is een essentieel onderdeel van uw huis. Het biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind, sneeuw en hagel. Daarom is het belangrijk dat uw dak bestand is tegen diverse temperaturen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in dakwerkzaamheden zijn wij de experts die u nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten dakbedekking, zowel op schuine als platte daken. Ook kunt u bij ons terecht voor reparaties.

Inmiddels hebben we al duizenden daken in uw regio bedekt. Als wij uw dak onder handen nemen, kunt u jarenlang probleemloos genieten. Wij bieden namelijk 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Wanneer u een afspraak maakt, komen wij snel bij u langs. We inspecteren eerst de huidige status van uw dak en stellen vervolgens een plan van aanpak op. Daarna voeren we de werkzaamheden uit.

Bij een lekkage of kleine schade kunnen we ervoor kiezen om een reparatie uit te voeren of een deel van het dak te vervangen. Dit is vaak voordeliger dan een volledige dakrenovatie.

Bij een volledige vervanging verwijderen we eerst de oude dakbedekking. Indien nodig versterken of passen we de dakconstructie aan. Vervolgens brengen we de nieuwe dakbedekking aan.

Na afronding van onze werkzaamheden testen we uw dak uitvoerig op stevigheid en waterdichtheid. Uiteraard zorgen we er ook altijd voor dat al het gereedschap en materiaal netjes worden opgeruimd.

Heeft uw dak schade opgelopen en wilt u dit snel laten verhelpen? Neem gerust contact op met Dakdekker Lelystad op 0320 201 924.

Dakdekker Lelystad
Lelystad Dakdekker

Werkwijze Dakdekker Lelystad

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Kosten Dakdekker Lelystad

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 0320 201 924.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Lelystad
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Lelystad met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 0320 201 924

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Lelystad

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Lelystad om het lek te dichten.

Dakdekker Lelystad

Bent u op zoek naar een dakdekker in Lelystad? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Lelystad

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Lelystad!

Dakinspectie Lelystad

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Lelystad

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Lelystad voor een afspraak!

Dakrenovatie Lelystad

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Lelystad

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Lelystad lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Lelystad.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?
Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van daken. Daarnaast voeren wij ook dakinspecties uit. Als u schade heeft, kunnen wij ook reparaties aan uw dak uitvoeren!
In welke regio is Dakdekker Lelystad actief?
Ons werkgebied beslaat Lelystad en omstreken. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0320 201 924.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
De kosten van dakreparaties zijn afhankelijk van de omvang van de klus. Kleine klussen hebben doorgaans lagere kosten dan grote klussen.

Belangrijke factoren die de kosten bepalen zijn onder andere de benodigde tijd voor de reparatie, de gebruikte materialen, gereedschappen en machines.

Het is van groot belang om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt en hoe duurder het wordt om de reparatie uit te voeren.

Voor meer informatie raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 0320 201 924.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via 0320 201 924. Onze medewerkers van Dakdekker Lelystad staan klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?
Wij streven naar kwaliteit en vakmanschap. Bij uitgevoerde werkzaamheden bieden wij 10 jaar garantie. Mocht er binnen deze periode problemen ontstaan met ons werk, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!
Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om eerst de bron van het probleem te vinden. Identificeer waar het lek zich bevindt en probeer de oorzaak ervan vast te stellen.

Als u het lek heeft gevonden, kunt u proberen het tijdelijk te dichten. Een optie is het gebruik van Waterstop, waarmee u het lek kunt stoppen. Als het niet lukt om het lek te dichten, vang dan het water zoveel mogelijk op in een emmer of opvangzeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Bij aankomst zal de dakdekker kort onderzoek doen naar het probleem om het vervolgens adequaat op te lossen. Zo bent u snel van de lekkage verlost.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan snel aanzienlijke schade veroorzaken, zowel binnen als buiten uw huis.

Heeft u te maken met een daklekkage? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0320 201 924.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Dakbedekking heeft een beperkte levensduur. Zodra deze levensduur is bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt het risico op schade en lekkages toe.

Dakbedekking kan bijvoorbeeld uitdrogen, wat kan leiden tot barsten en scheuren. Bij bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtdeeltjes ontstaan.

Vaak kiezen mensen ervoor om bij een dakrenovatie ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Dit bespaart energieverbruik, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Als u regelmatig problemen heeft met uw dak of als bepaalde reparaties steeds terugkeren, is het raadzaam om een renovatie te overwegen om deze problemen op te lossen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met Dakdekker Lelystad via 0320 201 924.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker, zelfs bij kleine defecten aan uw dak. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Aarzel daarom niet en neem zo snel mogelijk contact op met een professionele dakdekker. U kunt ons bereiken via 0320 201 924. Probeer in de tussentijd scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek, daarom wordt er voor uw specifieke dak en wensen een plan opgesteld. Dit plan omvat de keuze van de dakbedekking, de uit te voeren werkzaamheden en de precieze uitvoering.

Het oude dak moet verwijderd worden, inclusief de dakbedekking en indien nodig de oude dakconstructie. De dakconstructie vormt de basis van het dak en zorgt voor stabiliteit.

Vervolgens wordt een nieuwe dakconstructie opgebouwd. Daarna wordt isolatie aangebracht en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke soort dakbedekking vereist een specifieke aanpak.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een grondige controle, waarbij onder andere de naden, kieren en afwerking worden gecontroleerd.

Als alles correct is uitgevoerd en u tevreden bent, ruimen wij alles op en kunt u genieten van uw vernieuwde dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?
Bij een dakinspectie wordt uw gehele dak gecontroleerd. Verschillende aspecten van uw dak worden geïnspecteerd. Ten eerste wordt de kwaliteit van de dakbedekking gecontroleerd, op scheuren, aansluitingen en eventuele beschadigingen.

Daarnaast wordt de draagconstructie van uw dak gecontroleerd. De draagconstructie vormt de basis van uw dak en zorgt voor stabiliteit. Problemen met de constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Ook wordt de waterafvoer van uw dak grondig gecontroleerd. Een goede afwatering is essentieel. Langdurige wateraccumulatie kan lekkages veroorzaken.

Verder worden alle aansluitingen van uw dak gecontroleerd. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade en lekkages. Het is verstandig om deze regelmatig te laten inspecteren om er zeker van te zijn dat alles nog stevig is aangesloten.

Ook dieren en plantengroei kunnen lekkages veroorzaken. Controleer uw dak regelmatig op nesten, plantengroei, algen, mos en andere ongewenste elementen.